Мероприятия

Със своите 6 конферентни и заседателни зали, разположени на площ от над 700 кв. м., както и с останалите места за провеждане на мероприятия, сред които и Панорамна Тераса, Ресторант Анел и M Bar, Хотел Анел предлага на своите гости едни от най-добрите условия за провеждане на конференции, семинари, частни и бизнес срещи, презентации на нови продукти, изискани работни обеди, празнични гала вечери, коктейли, сватби и официални събития. Неповторимата комбинация от многофункционални зали с луксозен интериор, стил и комфорт, иновативна техника и високо квалифициран персонал нареждат Хотел Анел сред най-престижните места за провеждане на конференции и мероприятия в столицата на България – София.

Артистичната обстановка, съчетана с модерно оборудване, високоскоростен WiFi и LAN достъп до Интернет, възможност за осъществяване на видео – конферентна връзка, аудио и визуална техника, LCD монитори за презентации, климатизация и вентилация, дневна светлина, бизнес услуги, съвременно офис – оборудване, техническа поддръжка от високо квалифициран персонал, първокласен сервиз от внимателен обслужващ персонал – всичко това ще направи възможно успешното провеждане на организираното от Вас мероприятие.

Нашият високо квалифициран екип ще се погрижи за безупречното обслужване и провеждане на Вашето събитие. Екип от специалисти с дългогодишен опит в организирането на мероприятия ще осигури всичко необходимо до най-малкия детайл – от конферентната техника до изключителните кулинарни предложения и ще се отнесе с еднаква сериозност и усърдие към Вашите желания, за да можем да отговорим на Вашите очаквания и да продължим да бъдем Вашият първи избор при следващото Ви събитие

Луксозният интериор и атмосфера в комбинация с оригиналните кулинарни предложения ще превърнат Вашето мероприятие в събитие, за което дълго ще се говори.

Специално за вашето събитие, конференция, семинар, сватба или частна вечеря, нашият Майстор готвач, ще Ви предложи оригинални, специално изработени менюта, комбиниращи ястия от българската и Средиземноморска кухня, приготвени по специални рецепти и от висококачествени местни продукти, специално събирани и разработвани през дългогодишната му работа по света.

За нас ще бъде удоволствие да създадем и специално меню според вашите изисквания и критерии.